Dobre Vode

Na 8 km od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa peščanom plažom “Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode i velikoj prisutnosti sumpora spada u plaže I kategorije. Plaža “Veliki Pijesak” je posebno poznata po jedinstvenim zalascima sunca i prelepoj boji mora. Dobre Vode se jos nazivaju i “vazdušna banja” zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih problema. Ova javna plaža je veoma posećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafeterije, poslastičarne, noćni klubovi, mini marketi, a na 50m od objekta se nalazi i apoteka. Pored slobodnog djela plaže nalazi se i par privatnih plaža  sa  bazenima,  kao  što  je  „Ruža  vjetrova“  i  druge.  Ove  plaže  su  opremljene  tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i imaju spasilačku službu. Sve plaže svakodnevno posećuju turistički brodići.

Studio-apartmani LARA-S

lara lux

Na samo 130 m od mora, odnosno od plaže “Veliki Pijesak” u Dobrim Vodama nalaze se Studio-apartmani “LARA-S”.
“LARA-S” je novoizgrađeni objekat, kategorizcijesa 3*- po međunarodnim standardima, poseduje 1/2, 1/3, 1/4 studio-apartmane. Svaki poseduje sopstveno kupatilo, terasu, mini kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, besplatan Wi-FI, kablovsku TV, a većina ima pogled ka moru. Moderno opremljeni i udobni studio-apartmani pružaju potpuni konfor i udobnost turistima.Poseduju sopstvene rezervoare, tako da garantujemo stalnu prisutnost vode. Objekat poseduje lift, recepciju i dvoetažnirestoran zatvorenog tipa.

OpširnijeStudio-apartmani LARA-S

Vi ste ovde: Home Letovanja Crna Gora Dobre Vode

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org