Ayvalik beach resort ***+

Kalif

Hotel smešten u podnožju vidikovca Šejtan sofre,na obali minijaturnog zaliva nalik na potkovicu, predstavlja jedinstveni primer harmonije prirode i arhitekture. Spada u kategoriju „resort“ hotela sa veoma bogatom  “All iclusive” uslugom.

Nema klasičnu kategorizaciju, ali po opremljenosti svrstava se u 3* superior. Hotel je potpuno renoviran u toku 2010.god.Raspolaže  kapacitetom od 130 ležaja u zasebnim kaletama sa po 4-6 soba  u predivnom ambijentu četinarske šume. Hotel ima centralnu recepciju i lobi, restorane i barove zatvorenog i otvorenog  tipa.Sve sobe su dvokrevetne (+ pomoćni ležaj), kao i nekolicina standardnih 1/3 i tzv. family room (1/2+2) za najviše 4 -5 osoba. Sobe imaju klimu,SAT- TV, radio, mini-bar, direktnu telefonsku liniju, T/ WC. Sve na spratu poseduju balkon, dok ostale imaju terase ili dvorište u koje se direktno izlazi. Od ostalih sadržaja, gostima je na raspolaganju besplatan parking, internet, fitness centar i sauna, bilijar, stoni-tenis, veliki bazen ,izbor sportskih terena za tenis, košarku ili odbojku na pesku, oprema za sportove na vodi, igraonicu za decu…Sopstvena plaža sa nasutim finim peskom, drvenim pontonima,sunconbranima i ležaljkama,smeštena je na obali malog zaliva.Udaljenost: Ayvalik-5 km, Sarimsakli- 2 km 


 • 14
 • 6
 • 7
 • 12
 • 1
 • 13
 • 9
 • 5
 • 15
 • 10
 • 11
 • 3
 • 2
 • 16
 • 4
 • 8

  www.ayvalikbeach.com

Legenda:
BB - noćenje / doručak; HB-polupansion (doručak, večera) FB-pun pansion (sva tri obroka); AI -“all inclusive” (tri osnovna obroka + međuobroci + pića); 1/2 -dvokrevetna soba;
1/2 + 1, dvokrevetna + pomoćni ležaj (PL) standardne veličine; 1/3; 1/4 – trokrevetna; četvorokrevetna; 1/2+2 (+1) četvorokrevetna iz dve prostorije po 2 ležaja(+ PL po potrebi).
1/3*; 1/4* .Sobe za 3-5 osoba koje se zbog malog broja u strukturi hotela prodaju tek po potvrdi hotela.

CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:
Broj dana i noćenja u izabranoj smeni, hotelu i uslugama iz tabele sa uključenim taksama.
Usluge ishrane po sistemu “buffet” ( tzv.”švedski sto”).
Upotreba hotelskih sadržaja (plaža, bazen, suncobrani, ležaljke,fitnes,internet....) osim onih koji se naplaćuju.
Vođstvo puta i prisustvo predstavnika AZUR-a za sve vreme letovanja.
Organizacija fakultativnih izleta u toku boravka od strane predstavnika AZUR-a i turskog partnera .

CENOM NIJE SADRŽANO:
Prevoz turističkim autobusom po cenama iz Tabele BUS prevoza.
Obavezna polisa međunarodnog zdravstvenog osiguranja ( oko 1€ po danu / osobi u dinarima)
Svi fakultativni programi i lični troškovi u toku putovanja i letovanja. .

DOPLATE I POPUSTI:
Doplata za sobu 1/1: 50%.
Popust za 3.odraslu osobu u 1/3: 30 %

POPUSTI ZA DECU:
Popust za decu u htl. Ayvalik Beach: Dete do 3 godine BESPLATNO nezavisno od ostalih uslova (broja osoba), za dete od 3 - 9 g. uz 2 odrasle osobe je BESPLATNO. Dete preko 9 godina, placa kao odrasla osoba.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje celokupnog iznosa aranžmana + BUS prevoz isključivo u dinarima na jedan od sledećeih načina:
1)
Uz akontaciju od 30 % ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu koji agencija formira na bazi prodajnog kursa Komecijalne banke AD na dan plaćanja.
2) Uz akontaciju od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 10., odnosno 20.11.15. po kursu  na dan uplate rate pred polazak. Za rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1,5%.
3)
Preko AD zabrana na plate kod javnih društava  plaćanja su moguća samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 30 %, ostatak u gotovini u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, po kursu  na dan uplate, a preostali dug preko ADZ uz mesečno uvećanje od 1,5 %.
Napomena: Način plaćanja se opredeljuje prilikom prijavljivanja, naknadne izmene, ukoliko su moguće, radiće se samo uz nadoknadu troškova od 600 din.
Za prijavljivanje do 1.marta 2015., na uplate u celosti odobrava se popust od 10% na cene hotelskog smeštaja! Broj kapaciteta na akciji je ogranicen !

Vi ste ovde: Home Letovanja Turska Ayvalik Ayvalik beach resort ***+

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org