Sarimsakli

SARIMSAKLI, letovalište koje pripada opštini Ajvalik, predstavlja nosioca razvoja turizma regije, najpoznatije je po peščanoj plazi dužine 8 km, najlepšoj na celom  turskom priobalju, po izuzetno suvom vazduhu, blizni borovih šuma, plantaža maslina, pistaća i vinove loze, tako da su za nenaviknute turiste i najveće letnje žege ovde veoma podnošljive. Zbog ovih karakteristika SARIMSAKLI predstavlja prvu vazdušnu banju u Evropi za obolele od bronhitisa i astme po kriterijumima Svetske zdravstvane organizacije. Za ovaj gradić od 10.000 stanovnika i preko 100 hotel-apartmana, karakteristično  je i to da je preko 80 % žitelja došlo i naseljavano u nekoliko navrata sa naših prostora, od kojih većina starijih meštana razumeju i govore srpski. Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuš) sa polascima na svakih 30 minuta Udaljenost od Beograda  1120 km • 6
 • 11
 • 9
 • 5
 • 14
 • 15
 • 1
 • 10
 • 4
 • 2
 • 17
 • 16
 • 7
 • 12
 • 13
 • 18
 • 8


 

Hotel Kalif

Kalif

Hotel Kalif *** je lociran na 120 m od sopstvene plaže i 200 m od centra Sarimsaklija. Kapacitet hotela Kalif je preko 300 ležajeva . Veoma je popularan i prometan tokom cele godine.Najčešći tranzitni gosti su iz zemalja Evrope (Nemačka, Grčka ,Poljska…), zatim Azije (Kine, Japana i Koreje), dok su u vreme letnje sezone najviše zastupljeni gosti iz Srbije i domaći gosti.

Opširnije

Hotel Grand Milano

Kalif

Hotel Grand Milano ***, kapaciteta 130 ležajeva.,јedan od najbolje pozicioniranih hotela na svega 30 m od sopstvene plaže i oko 250 m od centra, i oko 100m od BUS stajališta za polaske za Ayvalik.

Opširnije

Hotel Büyük Berk

Hotel Buyuk (veliki) Berk 3+* je zajedno sa Olivera hotelom najbolje pozicioniran iz naše ponude. Nalazi se u prvom redu, odmah preko puta sopstvene plaže i u centru Sarimsaklija. Potpuno je renoviran i dopunjen mnogim pratećim sadržajima.

Opširnije

BUS polasci i cene prevoza Sarimsakli

BUS

BUS cene prevoza za Sarimsakli / Ayvalik
Doplata transfera za Dikili po osobi: odrasli 20 €, deca 15 €

Opširnije...

Hotel Grand Temizel

Kalif

Najbolji i najveći hotel iz naše ponude sa preko 260 soba, nalazi se na sopstvenoj plaži, udaljen do centra 1 km. Sobe veoma komforne: klima-split sistem, T/WC,TV-sat, radio sa više muzičkih kanala, telefon,mini-bar, sef,fen za kosu,room-service, usluge pranja, peglanja i dr.Pored usluživanja po sisitemu „all inclusive“

Opširnije

Hotel Olivera

Olivera

Hotel Olivera 3*Lociran na prvoj liniji od mora prekoputa sopstvene plaže i u samom centru, hotel Olivera predstavlja najbolje pozicioniran hotel u Sarimsakliju.

Opširnije

Hotel Acem

Kalif

Hotel Adžem je nov u našoj ponudi i nalazi se u najreperezentativnijem delu Sarimsaklija, između hotela Amfora i Činar, na prvoj liniji do mora i glavnom šetalištu.

Opširnije

Hotel Amphora

Kalif

Hotel Amphora 3* nalazi se na atraktivnoj lokaciji letovališta Sarimsakli, na uređenom šetalištu u nizu sa hotelima Acem, Činar, Dobra…na prvoj liniji do mora, 40 m od peščane i prostrane plaže hotela. Hotel je od centra grada udaljen oko 350 m.

Opširnije

Hotel Çınar

Kalif

Hotel Činar 3+* je jedan od novootvorenih hotela iz naše ponude i nalazi se na atraktivnoj lokaciji letovališta Sarimsakli, na uređenom šetalištu i prvoj liniji do mora , 40m od peščane i prostrane plaže hotela.

Opširnije

Hotel Sezer

Kalif

Hotel Sezer *** se nalazi najviše 80 m od plaže i 200 m od centra grada.Hotel je kapaciteta 130 ležaja i veoma je popularan kod naših gostiju pre svega zbog ujednačenog kvaliteta usluga i ljubaznosti domaćina. Sobe su 1/2 i 1/3.

Opširnije

Hotel Ergin

Kalif

Hotel Ergin ***+ nalazi se u najmirnijem delu letovališta u prvom redu hotela do plaže kao što su Billurcu, Cinar, Acem i Amphora, udaljen 10 min do centra šetalištem pored mora.

Opširnije

Hotel Musho

Kalif

Hotel Musho 4*najnoviji hotel iz naše ponude, otvoren je 2016. nalazi se pored plaže u mestu Sarimsakli , na 500 m od centra grada.

Opširnije

Hotel Olcay

Kalif

Hotel Olcay 2+* je manji porodični hotel Oldžaj, veoma je prijatnog ambijenta. Vlasnici hotela su poreklom  sa naših prostora i sa posebnom ljubaznošću prema našim gostima.

Opširnije

Billurcu Apart&Hotel

Kalif

Biljurdži se nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija udaljen 8-10 minuta od centra mesta i preko puta sopstvene plaže i sportskih terena sa noćnim osvetljenjem za mali fudbal, košarku,odbojku i tenis . Hotel po većini karakteristika ispunjava uslov za hotel sa 4*. Sastoji se od dve odvojene celine, apartmanskog  i  hotelskog dela

Opširnije

Vi ste ovde: Home Letovanja Turska Sarimsakli

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org