Sarimsakli

SARIMSAKLI, letovalište koje pripada opštini Ajvalik, predstavlja nosioca razvoja turizma regije, najpoznatije je po peščanoj plazi dužine 8 km, najlepšoj na celom  turskom priobalju, po izuzetno suvom vazduhu, blizni borovih šuma, plantaža maslina, pistaća i vinove loze, tako da su za nenaviknute turiste i najveće letnje žege ovde veoma podnošljive. Zbog ovih karakteristika SARIMSAKLI predstavlja prvu vazdušnu banju u Evropi za obolele od bronhitisa i asme po kriteriumima Svetske zdravstvane organizacije. Za ovaj gradić od 10.000 stanovnika i preko 100 hotel-apartmana, karakteristično  je i to da je preko 80 % žitelja došlo i naseljavano u nekoliko navrata sa naših prostora, od kojih većina starijih meštana razumeju i govore srpski. Sarimsakli i Ajvalik (7 km) međusobno su povezani linijskim mini-busevima (dolmuš) sa polascima na svakih 30 minuta Udaljenost od Beograda  1120 km • 17
 • 16
 • 14
 • 8
 • 3
 • 13
 • 10
 • 18
 • 9
 • 11
 • 4
 • 6
 • 15
 • 12
 • 5
 • 7
 • 1
 • 2


 

Kalif ***

Kalif

Kapacitet hotela je preko 300 ležajeva Hotel je veoma popularan i prometan tokom cele godine.Najčešći tranzitni gosti su iz Evrope,Japana i Koreje, dok su u vreme letnje sozone najviše zastupljeni naši i domaći gosti. Sobe su 1/2, 1/3 i 1/4, sve imaju klimu, TV, mini-bar, telefon,balkon i kupatilo/WC.

Opširnije

Grand Milano ***

Kalif

Jedan od najbolje pozicioniranih hotela na svega 30 m od sopstvene plaže i oko 250 m od centra, kapaciteta  130 ležajeva. Sve sobe su 1/2  i  1/3 i nekoliko tzv.family room (1/2+2), veoma komforne i raspolažu novim nameštajem, klimom, kupatilom/WC, Sat-TV, mini-barom, telefonom, fenom za kosu i balkonom.

Opširnije

Büyük Berk ****

Kalif

Hotel Buyuk (Veliki) Berk je zajedno sa Olivera hotelom najbolje pozicioniran iz naše ponude. Nalazi se u prvom redu hotela, odmah prekoputa sopstvene plaže i u centru Sarimsaklija. Potpuno je renoviran i dopunjen mnogim pratećim sadržajima u toku 2007/8.god.

Opširnije

BUS polasci i cene prevoza Sarimsakli

BUS

Polasci iz Novog Sada - Beograda, Zaječara - Bora; 
Negotina - Požege, Čačka - Kraljeva, Kragujevca, Kruševca
Aleksinca -Niša - Pirota

Opširnije...

Grand Temizel *****

Kalif

Najbolji i najveći hotel iz naše ponude sa preko 260 soba, nalazi se na sopstvenoj plaži, udaljen do centra 1 km. Sobe veoma komforne: klima-split sistem, T/WC,TV-sat, radio sa više muzičkih kanala, telefon,mini-bar, sef,fen za kosu,room-service, usluge pranja, peglanja i dr.Pored usluživanja po sisitemu „all inclusive“

Opširnije

Olivera ***+

Olivera

Lociran na prvoj liniji od mora prekoputa sopstvene plaže i u samom centru, predstavlja najbolje pozicioniran hotel u Sarimsakliju. Hotel je sa uslugom “All inclusive” Od ukupno 90 soba kapaciteta, ovaj hotel u svom sastavu  rapolaže sa 1/2 i 1/3 sobama ( francuski + stadardni ) i svega nekoliko sa konekcijom

Opširnije

Acem ***

Kalif

Hotel Adžem je nov u našoj ponudi i nalazi se u najreperezentativnijem delu Sarimsaklija, između hotela Amfora i Činar, na prvoj liniji do mora i glavnom šetalištu.

Opširnije

Amphora ***

Kalif

Lociran na šetalištu u mirnijem delu grada i na prvoj liniji od mora  naspram sopstvene plaže (ležaljke i suncobrani) nepunih 40 m. Hotel je od centra grada udaljen oko 350m. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa tzv.francunskim i/ili klasičnim ležajevima. Svaka soba sa TV, klimom, fenom za kosu, T/WC i balkonom.

Opširnije

Çınar ***+

Kalif

Novootvoreni hotel nalazi se na prvoj liniji do mora, svega 20 metara udaljen od plaže hotela. Hotel Činar raspolaže kapacitetom od 80 smeštajnih jedinica i to standardne dvokrevetne i trokrevetne sobe sa ukupno 210 ležajeva, od kojih su 2 sa mogućnošću konekcije sa susednom sobom prilgođene većim porodicama

Opširnije

Sezer ***

Kalif

Nalazi se najviše 80 m od plaže i 200 m od centra grada.Hotel je kapaciteta 130 ležaja i veoma je popularan kod naših gostiju pre svega zbog ujednačenog kvaliteta usluga i ljubaznosti domaćina. Sobe su 1/2 i 1/3.

Opširnije

Ergin ***

Kalif

Nalazi se u najmirnijem delu letovališta u prvom redu hotela do plaže kao što su Billurcu,Cinar, Acem i Amphora, udaljen 10 min do centra šetalištem pored mora.

Opširnije

Musho ****

Kalif

Hotel Musho je pušten u rad 2016 godine, u mestu AYVALIK – SARIMSAKLI, sa nultim položajem do mora i vlastitom privatnom peščanom plažom. Naš hotel ima 6+1 spratova i 4 lifta i ukupno 164 soba. Check–in vreme je 14:00, a Check–out vreme je 12:00. Hotel je udaljen od Edremit Koca Seyit aerodroma 44 km, a od İzmir Adnan Menderes aerodroma 169 km.

Opširnije

Olcay **

Kalif

Manji porodični hotel Oldžaj, veoma je prijatnog ambijenta. Vlasnici hotela su poreklom  sa naših prostora i sa posebnom ljubaznošću prema našim gostima.

Opširnije

Billurcu Apart&Hotel ***+

Kalif

Biljurdži se nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija udaljen 8-10 minuta od centra mesta i preko puta sopstvene plaže i sportskih terena sa noćnim osvetljenjem za mali fudbal, košarku,odbojku i tenis . Hotel po većini karakteristika ispunjava uslov za hotel sa 4*. Sastoji se od dve odvojene celine, apartmanskog  i  hotelskog dela

Opširnije

Vi ste ovde: Home Letovanja Turska Sarimsakli

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org