Billurcu Apart&Hotel ***+

Kalif

Biljurdži se nalazi se u mirnom delu Sarimsaklija udaljen 8-10 minuta od centra mesta i preko puta sopstvene plaže i sportskih terena sa noćnim osvetljenjem za mali fudbal, košarku,odbojku i tenis . Hotel po većini karakteristika ispunjava uslov za hotel sa 4*. Sastoji se od dve odvojene celine, apartmanskog  i  hotelskog dela

koji ima 80 soba klasičnog tipa. Sve sobe su 1/2 , 1/2+1 i 1/3 sa klimom, mini-barom, telefonom, SAT-TV,muzičkim kanalom, kupatilom /WC , fenom za kosu i balkonom.Apartmanski deo  se sastoji od 30 aparmana, svaki sadrži: 2 spavaće sobe,dnevnu sobu sa SAT-TV, velikim frižiderom i kupatilo/WC. Od osatlih sadržaja, tu je recepcija sa prostranim lobijem, lift, sef za iznajmljivanje, prodavnica suvenira, 2 sneck bara ,bilijar, stoni tenis, beach volley, veći otvoreni bazen sa odeljkom za decu i dečijim parkom.Glavni gosti hotela su nemački turisti i poštovanje kućnog reda i higijene je prilagođeno njihovim zahtevima. 


  • 4
  • 2
  • 5
  • 3
  • 6
  • 1


  www.billurcu.com

Legenda:
BB - noćenje / doručak; HB-polupansion (doručak, večera) FB-pun pansion (sva tri obroka); AI -“all inclusive” (tri osnovna obroka + međuobroci + pića); 1/2 -dvokrevetna soba;
1/2 + 1, dvokrevetna + pomoćni ležaj (PL) standardne veličine; 1/3; 1/4 – trokrevetna; četvorokrevetna; 1/2+2 (+1) četvorokrevetna iz dve prostorije po 2 ležaja(+ PL po potrebi).
1/3*; 1/4* .Sobe za 3-5 osoba koje se zbog malog broja u strukturi hotela prodaju tek po potvrdi hotela.

CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:
Broj dana i noćenja u izabranoj smeni, hotelu i uslugama iz tabele sa uključenim taksama.
Usluge ishrane po sistemu “buffet” ( tzv.”švedski sto”).
Upotreba hotelskih sadržaja (plaža, bazen, suncobrani, ležaljke,fitnes,internet....) osim onih koji se naplaćuju.
Vođstvo puta i prisustvo predstavnika AZUR-a za sve vreme letovanja.
Organizacija fakultativnih izleta u toku boravka od strane predstavnika AZUR-a i turskog partnera .

CENOM NIJE SADRŽANO:
Prevoz turističkim autobusom po cenama iz Tabele BUS prevoza.
Obavezna polisa međunarodnog zdravstvenog osiguranja ( oko 1€ po danu/osobi u dinarima)
Svi fakultativni programi i lični troškovi u toku putovanja i letovanja. .

DOPLATE I POPUSTI:
Doplata za sobu 1/1: 50%.
Popust za 3.odraslu osobu u 1/3 ili za 4. osobu u 1/4 sobi: 30 %

POPUSTI ZA DECU
Dete do 7 godine BESPLATNO, za dete od 7 – 12, popust 50% .
Za dvoje dece od 7-12.god sa jednom odraslom -2 pune cene,


USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje celokupnog iznosa aranžmana + BUS prevoz isključivo u dinarima na jedan od sledećeih načina:
1)
Uz akontaciju od 30 % ostatak gotovinom, 10 dana do polaska po kursu koji agencija formira na bazi prodajnog kursa Komecijalne banke AD na dan plaćanja.
2) Uz akontaciju od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 10., odnosno 20.11.15. po kursu  na dan uplate rate pred polazak. Za rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi, obavezno je polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1,5%.
3)
Preko AD zabrana na plate kod javnih društava  plaćanja su moguća samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 30 %, ostatak u gotovini u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, po kursu  na dan uplate, a preostali dug preko ADZ uz mesečno uvećanje od 1,5 %.
Napomena: Način plaćanja se opredeljuje prilikom prijavljivanja, naknadne izmene, ukoliko su moguće, radiće se samo uz nadoknadu troškova od 600 din.
Za prijavljivanje do 1.marta 2015., na uplate u celosti odobrava se popust od 10% na cene hotelskog smeštaja! Broj kapaciteta na akciji je ogranicen !

Vi ste ovde: Home Letovanja Turska Sarimsakli Billurcu Apart&Hotel ***+

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org