Hotel Acem

Kalif

Hotel Adžem je nov u našoj ponudi i nalazi se u najreperezentativnijem delu Sarimsaklija, između hotela Amfora i Činar, na prvoj liniji do mora i glavnom šetalištu.

Hotel je potpuno renoviran 2014. godine i prilagođen kategoriji od 3 zvezdice. Kapaciteta 130 ležaja sa sobama 1/2 i 1/3, na ukupno 4 sprata i restoranom na 5. spratu uz predivni pogled na plažu, morsku pučinu i ostrvo Lezbos.
Od ostalih sadržaja hotel raspolaže novoizgrađenim bazenon koji je sa lobijem, recepcijom i liftom, ukras hotela. Sve sobe su opremljene standarnim sadržajem za hotel 3*: klima, mini-bar,TV, T/WC, fen za kosu i tzv. francuski balkon. Gostima je na raspolaganju besplatno naspram hotela na oko 30 m,  plaža sa svim sadržajima (suncobtani, ležaljke...), kao i hotelski parking. Usluga je polupansion, servis „buffet“


 • acem10
 • acem12
 • acen14
 • acem15
 • acem8
 • acem6
 • acem9
 • acem1
 • acem4
 • acem13
 • acem3
 • acem7
 • acem5
 • acem2
 • acem11

www.acemhotel.com

Legenda:
1/2 –dvokrevetna soba; 1/3–trokrevetna soba

POPUSTI ZA DECU:
Deca do 3. godine su uvek BESPLATNO nezavisno od ostalih uslova.
1/2 soba: Jedno dete od 3 -6 god uz dve odrasle osobe BESPLATNO
1/2 soba: Jedno dete od 3 -6 god uz jednu odraslu osobu ima popust od 50 %.
1/2 soba:  Jedno dete od 6 -12 god sa jednom odraslom osobom plaća 100% cene.
1/2 soba: Odrasla osoba sa detetom od 3 -6 + detetom od 6 -12 god, plaćaju 100 % za starije dete.
1/3 soba: Jedno dete od 3 -12 god. uz dve odrasle osobe plaća 50 % cene, ima ležaj.
1/3 soba: Dvoje dece od 6-12 god. sa jednim odraslim, prvo dete plaća 50%, drugo 100% 1/3 soba: Dva deteta od 3-6 god. sa dve odrasle osobe, jedno je besplatno, drugo - 50%.
1/3 soba: Dvoje odraslih sa detetom od 3 -6 i drugim od 6-12 god., plaćaju 50 % samo za starije dete.
1/3 soba: Troje odraslih sa detetom od 3 -6 godina, imaju popust 30% za 3.odraslu, dete je besplatno.


CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:

* Broj dana i nocenja u izabranoj smeni, hotelu i uslugama iz tabele sa ukljucenim taksama.Usluge ishrane po sistemu “buffet”(tzv.”švedski sto”).
* Besplatna upotreba hotelskih sadržaja (plaža, bazen, suncobrani, ležaljke, internet....) osim onih koji se naplacuju ( mini bar, room service, PTT i osatale usluge mimo ugovorenih) a što odreduje svaki hotel ponaosob.
* Vodstvo puta i prisustvo predstavnika AZUR-a u toku celog letovanja.
* Organizacija fakulta-tivnih izleta od strane ino-partnera agencije AZUR

 CENOM NIJE SADRŽANO:
* Prevoz turistickim autobusom (po cenama iz Tabele)
* Obavezna polisa osiguranja za tranzit kroz Bugarsku + boravak u Turskoj.
* Svi fakultativni programi i licni troškovi u toku putovanja i letovanja. .


POLISA OSIGURANJA:
Putnici su obavezni da poseduju polisu međunarodnog zdravstvenog osiguranja za tranzit kroz Bugarsku i boravak u Turskoj koja pokriva ukupno period dobijen na bazi broja noćenja u Turskoj + 3 dana tranzita. Korisnici koji putuju sopstvenim  autom, moraju da poseduju i tzv.“zeleni karton“ prilikom ulaska u Tursku ili plate osiguranje za auto na granici (oko 60 Eur)..


VIZNI REŽIM:
Za boravak do 90 dana u Turskoj, za gradane Srbije sa biometrijskim pasošem nije potrebna viza sa važnošcu minimum 150 dana u trenutku ulaska u zemlju, kao ni za tranzit kroz Bugarsku (zemlja EU). Putnici sa pasošima drugih država, dužni su da se raspitaju o viznom režimu zemlje sa čijim pasošima putuju.


USLOVI PLAĆANJA:
Celokupni iznos aranžmana + BUS prevoz plaća se isključivo u dinarima na jedan od sledećeih načina:
1) Uz akontaciju od 30%, ostatak gotovinom,10 dana do polaska po kursu koji agencija formira na bazi prodajnog kursa Komecijalne banke AD na dan plaćanja.
2) Uz akontaciju od 30%, ostatak u jednakim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, zaključno sa 10., odnosno 20.11.2019. po kursu na dan uplate rate pred polazak. Za rate koje dospevaju po izvršenoj usluzi posle obavezno je polaganje čekova građana uz mesečno uvećanje od 1,5 % samo za rate u oktobru i novembru.
3) Preko AD zabrana na plate kod javnih društava plaćanja su moguća samo za rate po izvršenoj usluzi, tako što se uplati akontacija od 30 %, ostatak u jednakim mesečnim ratama do svakog 10. ili 20. u mesecu u zavisnosti od početka prve uplate, po kursu na dan uplate, a preostali dug preko ADZ uz mesečno uvećanje od 1,5 %.


Za uplate u celosti sa rezervaijama do 30.marta 2019., popust od 4 %  na all inclusive hotele, odnosno 5%  na hotele sa HB i BB uslugom samo na paket aranžmanu ( smeštaj + prevoz)


Za clanove AZUR Club-a ima posebnih pogodnosti prilikom placanja za sve aranžmane TA AZUR kao organizatora putovanja.
Informacije i uclanjenje iskljucivo u prostorijama AZUR d.o.o.
VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PROPISANI OD STRANE TURISTICKE AGENCIJE AZUR doo.
TTD AZUR d.o.o., Vuka Karadžica 3 35000 Jagodina; tel: 035 244 665; tel/fax: 035 243 665; mob: 063 1185990; e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Licenca OTP br. 534/2010, clana ANTAS-a. Detaljno na: www.azur.rs


Vi ste ovde: Home Letovanja Turska Sarimsakli Hotel Acem

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org