Azur Travel Agency

Turistička agencija AZUR osnovana je 1994. godine u Jagodini. Od samog početka pa do danas, kvalitetna usluga, visok nivo profesionalnosti u radu i veliki broj zadovoljnih korisnika naših usluga su zaštitni znak agencije u proteklih 25 godina postojanja. AZUR je nosilac licence OTP br. 534/2010. Agencija se bavi inicijativnim turizmom. Pored već dobro poznate AZUR-ove ponude letovanja u Turskoj, oblast Ayvalik ( Sarimsakli, ostrvo Džunda, Šejtan sofra...), autobusom ili sopstvenim prevozom, gde smo prisutni još od 2002. godine sa izborom hotela od 3-5 zvezdica, ono na šta smo posebno ponosni su organizacija individualnih i grupnih putovanja tokom cele godine širom Evrope.

Turistička agencija AZUR se sa najvećom pažnjom bavi izborom i pripremom programa pri čemu se uvek trudimo da budemo posebni i zadovoljimo interesovanja kako mnogih putnika željnih novih iskustava, tako i ukuse najvećih znalaca. Upravo kroz izbor destinacije, kvalitet smeštaja, prevoza i vodiča, želja nam je da našim putnicima ispunimo očekivanja u pogledu sadržaja i kvaliteta pruženih usluga. Samim tim, mi ne spadamo u red agencija čiji je cilj da isključivo niskim cenama privlačimo pažnju potencijalnih korisnika. Verovatno je to i razlog da gotovo svi naši programi budu relazovani bez otkazivanja i da smo svih ovih godina stekli veliki broj naših stalnih korisnika. Nastojimo da konstantno obogaćujemo ponudu novim destinacijama, sadržajima , mogućnostima i uslugama i na taj način gradimo odličan odnos sa našim klijentima.

Vi ste ovde: Home O nama

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org