Zlatni Prag

Sample image

Program putovanja za Dan žena 2014.
KARLOVE VARI – DREZDEN – BEČ – BRATISLAVA - ESTERGOM - BUDIMPEŠTA.
.
Autobusom – dnevena vožnje !   6 dana - 4 noćenja
Termin: 4. - 10. mart 2014.
Hoteli 3*: Prag (3x) i Bratislava

1.dan,utorak: Beograd - Sentandreja - Višegrad - Estergom - Bratislava (625 km)
Polazak u 7,00 iz Beograda sa parkinga Sava Centra, transfer iz Jagodine u 5,00, a Niša(za minimum 4 punika) u 3,30. Usputni dokrcaj putnika u Novom Sadu u 8,30. Nastavak puta do graničnog prelaza Horgoš, dalje kroz Mađarsku, pored Budimpešte i živopisnom obalom Dunava do Sentandeje, utvrđenja Višegrad i grada Estergom poznat kao prva prestonica Mađarske države od formiranjna u 10. veku. Vreme za razgledanje znamenitosti u pratnji vodiča i okrepljenje (fakulativno) u nekom od restorana. Nastavak puta do prestonice Slovačke, Bratisalave (170 km). Dolazak kasnije popodne, smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska lokalnim oblikom saobraćaja u pratnji vodiča u razgledanje istorijskog centra grada - Stare mesto sa puno kafića, restorana, galerija,antikavrnica, crkava, spomenika i trgova. Povratak u hotel individualno. Noćenje.

  • 3
  • 1
  • 4
  • 2

2.dan, sreda: Bratislava - Prag (335 km)
Doručak.Pre polaska za Prag, odlazak do tvrđave Marije Terezije na uzvišenju iznad Bratisalve, popularnog turističkoh mesta odakle se pruža jedinstven i pogled na panoramu grada i obele Dunava. Kraće vreme za fotografisanje. Nastavak puta, dolazak do Praga, konačnog odredišta za ovaj dan, rano popodne. Obilazak  Praga sa loko-vodičem: Hradčani – praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz 17. veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Loreto, Zlatna ulica, Mala strana... Smeštaj u hotelu 3* u centru. Slobodno vreme za individualna istraživanja. Mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje Vltavom, panoramsko razgledanje Praga sa reke uz zvuke muzike Smetane i Dvoržaka i kolače na brodu. Povretak u hotel. Noćenje.

3.dan, četvrtak: Prag (Karlove Vari, 230 km)
Doručak.
Slobodno vreme za individualne aktivnosti u istorijkom centru grada.Za sve zainteresovane, polazak fakultativmo na izlet do Karlvih Vari (115 km) poznatog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Po dolasku obilazak centra Karlovih Vari, termalnih izvora, prelepe ruske crkve... povratak u Prag popodne. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak u pivnicu (večera + degustacija piva), tradicionalno mesto pražana za večernji provod . Noćenje

4.dan, petak: Prag - Drezden - Prag (300 km)
Doručak.Polazak na celodneni izlet u Drezden, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijsko-kulturnih spomenika iz srednjeg veka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus stilova, rođenih krajem 19. i početkom 20. veka, srušen je   gotovoto do temelja u toku II svetskog rata, danas je u potuponosti rekonstruisan. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina  crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most... Povratak  u Prag u kasnije popodne. Slobodno vreme. Noćenje.

  • 7
  • 5
  • 6
  • 8
  • 9

5.-6.dan,subota/nedelja: Prag - Beč- Budimpešta ...Beograd ( 925 km )
Doručak. Polazak do još jedne značajne metropole srednje Evrope, Beča (295 km),glavnog grada Austrije. Po dolasku panoramsko razgledanje grada autobusom: Ring, Burgteatar, Hofburg, Opera, Parlament, gradska većnica, Katedrala Sv. Stefana, Štefansdom, Prater, Belvedere, Šenbrun...Slobodno vreme u centru do polaska za Srbiju., u ulici Marija Hilfeštrase sa velikim izborom prodavnica i tržnih centara svetskih poznatih proizvođača garderobe i cipela. Popodne   nastavak puta preko Mađarske uz usputno zadržavanje u Budimpešti (240 km) na budimskoj strani obale Dunava radi nezaboravnog pogleda na panoramu ove  metropole kojoj se uvek rado vraćamo, a kojom dominiraju zgrada Parlamenta i mostovi koji spajaju obale starog Budima i bogate Pešte. Posle predviđene       pause, nastavak puta prema Srbiji istim putem kao i u dolasku uz usputna zadržavanja prema planu organizatora putovanja. Dolazak u Beograd i ostala mesta  polaska nešto posle ponoći do ranih jutarnjih sati. Završetak programa.

CENA ARANŽMANA: 165 €
Doplata za polaske iz Jagodine - 15 €, iz Niša -20 € (minimum 4 osobe).
Doplata za jednokrevetnu (1/1) sobu: 55 €
Popust za dete do 12.god u pratnji dve odrasle osobe: 25 €

CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:
*Prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, TV, DVD,frižider…) sa brojem sedišta u zavisnosti od broja prijavljenih osoba.
*Smeštaj u hotelima sa 3*- bliži centar gradova i to: jedno noćenje /doručak u Bratislavi i 3 noćenja/doručak u Pragu.Smeštaj u 1/2 i 1/3 standardnim sobama, doručkak “buffet”(švedski sto).
*Celodnevni izlet u Drezeden –Nemačka.
*Razgledanja i obilaske prema programu.
*Usluge lokalnog vodiča za razgledanje Praga.
*Usluge pratioca grupe tokom putovanja.
*Agencijske usluge.

CENOM ARANŽMANA NIJE SADRŽANO:
*Polisa međunarodnog zdravstvenog osiguranja (452,00 din po osobi).
*Ulaznice za objekte koji su predviđeni programom i koje se naplaćuju.
*Svi programi fakultativa i sve što nije predviđeno Programom.
*Individualni troškovi u toku putovanja i u hotelu mimo Programa.

CENE FAKULTATIVA (za minimum od 25 osoba):
Karlive Vari: 18 € odrasli / 12 € deca,
Pivnica (večera i jedno pivo):22 € odrasli / 17,5 € deca
Krstarenje po Vlatavi:10 € odrasli / 8 € deca

USLOVI PLAĆANJA
Plaćanje u din. po prodajnom kursu za EUR Komercijalne banke AD u momentu plaćanja na jedan od sledećih načina: 1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak do  20.03. 2014. 2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana ili preko ADZ na plate (kod javnog sektora) do 20.5.14. uz uvećanje od  1,5% po mesecu. Uslov je da minimum 75 % aranžmana bude plaćeno do polaska

OPIS HOTELA
PRAG - Smeštaj turista je u jednom od dva hotela 3* FORTUNA CITY ili FORTUNA WEST iz lanca Fortuna hotela, odlično pozicioniranih u neposrednoj blizini istorijskog centra grada. Sve sobe su opremljene telefonom, SAT-TVom,kupatolom sa tuš kabinom, mini-barom,fenom za kosu, pritiskačem za pantalone.Hotel omogućava besplatnu intrnet konekciju u javnim prostorijama, sef na recepciji, rad recepcije 24 sata, menjačnicu, prodaju karata za sredsva javnog prevoza, hotelski parking, servis za pranje i peglanje veša, užina i piće sa automata u  lobuju i drugo. Detaljno videti na http://www.cpihotels.com/fortuna/hotels

BRATISLAVA – CITY HOTEL BRATISLAVA 3*, spada u najveći gradski hotel u Bratislavi, odlično pozicioniran u blizini istorijskog centra grada i aerodroma, dobro povezan lokalnim oblikom saobraćaja. Detaljno videti na http://www.cityhotelbratislava.sk


KRAJNJA OCIJA ZA PRIJAVLJIVANJE: 20.01.2014.

ARANŽMAN RAĐEN ZA MINIMUM 40 PLATIVIH PUTNIKA, AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO U SLUČAJU NEDOVOLJNO PRIJAVLJENOG
BROJA DA SRAZMERNO KORIGUJE CENU UZ SAGLASNOST SVIH PUTNIKA ILI OTKAŽE PUTOVANJE.
U ZAVISNOSTI OD BROJA PRIJAVLJENIH I STRUKTURE, ORGANIZATOR ZADRŽAVA PROMENE HOTELA ISTE KATEGORIZACIJE I
PRIBLIŽNE LOKACIJE.ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO PROMENE REDOSLEDA OBILAZAKA USLED NEPREDVENIH OKOLNOSTI

VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PROPISANI OD STRANE TURISTIŠKE AGENCIJE AZUR JAGODINA
KAO ORGANIZATORA PUTOVANJA . LICENCA OTP BR.534 OD 17.03.2010. DETALJNO: www.azur.rs
VUKA KARADŽIĆA 3 35000 JAGODINA,Tel.035 244-665, Fax:035 243-665, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
AZUR TRVEL & SERVICE BEOGRAD , Višegradska 6, lokal 13 A, Tel/fax:011 2 644 967, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Član ANTAS-a

Vi ste ovde: Home Putovanja Realizovana putovanja Zlatni Prag

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org