London i južna Engleska - PRODATO

Sample image

OKSFORD, KEMBRIDŽ, VINDZOR, STRATFORD, BAT, SOLZBERI, BRAJTON, ISTBORN, HESTINGS, DOVER...
Via:Grac - Visbaden - Briž– Ostende - Kale ...Brisel - Salzburg...
AUTOBUS & BROD - 12 dana/9 noćenja 
TERMIN PUTOVANJA :
22.4.– 3.5. 2014. - PRODATO !!!
HOTELI 3* U ENGLESKOJ : I STBORN (PP) , B RISTOL (PP) I L ONDON (4 x ND)
HOTELI 3*- 4* U TRANZITU : V IZBADEN (ND) , O STENDE (ND) i S ALZBURG (PP)

1.- 2.DAN  Utorak- sreda, 22.-23.april BEOGRAD/JAGODINA/...GRAC - VIZBADEN (1325 km)
Polazak u 19,00 iz Beograda(transfer iz Jagodine u 17,00). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Austrije direktno do Nemačke putem pored Zagreba, Maribora, Graca ...Usputne pauze na mestima i po satnici organizatora putovanja. Dolazak u Vizbaden (Wiesbaden) , sedište savezne države Hesen, smeštenog u podnož ju šumovite planine Taunus.Sa preko 20 termalnih i zvora, bio je poznata banja još u rimsko doba. Smeštaj u hotel. Odmor i slobodno popodne za šetnju ovom prelepo uređenom banjom sa glavnom saobraćajnicom Vilhelm, na čijem se severnom kraju nalazi banjski kvart . Parkom dominira građevina u neoklasicističkom stilu (1904-1907) sa kolonadom, koja je najduži red stubova u Evropi. Nešto ukoso od nje je impozantna zgrada biblioteke države Hesen , a zapadno od banjskog kvarta leži Kohbrunen koji obuhvata između 15 i 20 termalnih izvora i bazen Kajzer Fridirh u rađen u jugent stilu. Znacajne građevine koje zaslužuju našu pažnju su Gradski dvorac ( 19.v) u centru , danas hesenski parlament, preko puta impresivna stara Gradska većnica iz 1610. godine kao i Gradska crkva iz 1862.godine.Povratak u hotel . Noćenje.

 • 4
 • 3
 • 2
 • 1

3.DAN Četvrtak,24.april VIZBADEN – BRIŽ - OSTENDE
Doručak. Nastavak puta prema Belgiji i gradu Brižu (Bruges). Dolazak popodne u Briž, glavni grad zapadne Flandrije s polukružnim starim jezgom ispresecanim kanalima, knjiški je primer srednjevekovne gradske arhitekture.Razgledanje grada sa loko-vodičem u  trajanju od 3 h tzv. pešačkom turom koja počinje od Velikog trga u centru na kome su se organizovali viteški turniri u srednjem veku.  Na njemu se uzdiže Belfort, toranj visok 83 metara. Predmet našeg interesovanja prema programu vodiča biće ulica Vlamingstrat koja vodi do „hanzeatskog Briža“, kvarta lepih građanskih i trgovačkih kuća iz 14. i 15. veka , dalje do stare carinarnice i trga Burg, muzeja Groning i palate Gruthaus iz 15.veka. U gotskoj bogorodičnoj crkvi sa tornjem visokim 122 m izloženo je najveće kuturno blago grada: Mikelanđelova Madona iz Briža (1503). Naše „putovanje kroz srednji vek“ završava se odlaskom do stare drvene brane kojom se nekada regulisao vodostaj u kanalima i do glavne srednjevekovne luke grada- Minevetar. Nastavak puta do luke i letovališta Ostende, 30 km udaljenog od Briža, grad od 70.000 stanovnika na obali Severnog mora u Zapadnoj Flandriji. Smeštaj u hotel. Slobodno veče. Noćenje.

4.DAN Petak,25.april OSTENDE - KALE - DOVER - HEJSTINGS (Opatija Batl, dvorac Bodiam...) – BRAJTON - ISTBORN (Seven Sisters) (290 km)
Doručak.
Polazak za luku u Kaleu (115 km).Po dolasku ukrcaj na trajekt za Dover na engleskoj strani Lamanša. Pristajanje u luci Dover posle sat i po plovidbe, nastavak puta do Hejstingsa (85 km), poprišta legendarne bitke iz 1066.godine kada su Normani Vilijama Osvajača porazili vojsku engleskog kralja Herolda. U čast tog događaja i svog krunisanja za kralja, vojvoda od Normandije podiže opatiju Batl (Battle Abbey), jednu od prvih novih građevina. Takođe, nešto malo dalje, tu je i dvorac Bodiam podignut 1385. za vreme Stogodišnjeg rata između Engleske i Francuske. Živopisni dvorac okružen sa osam tornjeva i vodenim zaštitnim kanalom leži usred jezerca i predstavlja pravu turističku atrakciju, koji je predmet i naše posete. Putovanje se nastavlja do elegantnog letovališta Brajton (Brighton), poznato kao kraljevsko kupalište u regentskom stilu. Nekada mesto okupljanja mondenskog londonskog društva, danas je omiljena destinacija bogatih turista. Zaštitni znak Brajtona pored luke Vest Pir (opustošena požarom i olujom 2003.god), je Kraljevski paviljon iz 19.veka. palata u indijsko–mogulskom stilu, sa minaretima, kupolama, kolonadom stubova i veoma raskošnim nameštajem i lusterima. Danas se u ovoj pseudoorijentalnoj Kraljevskoj palati održavaju razne izložbe i koncerti. Planirano panoramsko razgledanje iz autobusa uz kraće zadržavanje radi fotografisanja. Nastavak puta do 20 km udaljenog Istborna (Eastbourne). Putem pored mora, gotovo na samom ulazu u grad, počinje fascinantan park Seven Sisters (Sedam sestara), nazvan po sedam bleštavo belih krečnjačkih litica nalik jedna na drugu. Putem Saut Daun može se stići do vrhova krečnjačkih litica od kojih je najviša Bič Hed sa koje se pruža neverovatan pogled preko Lamanša i svetionik podignut pre više od sto godina. Panorama svih stena Seven Sisters kao sa razgledica moguća je Samo sa litice Saut Hill. Po završetku obilaska, smeštaj u hotel u Istbornu.Ovo tradicionalno letovalište na obali Lamanša, poznato je po dugoj peščanoj plaži duž koje se pružaju otmene građevine u viktorijanskom stilu. Slobodno vreme za individualni program. Vecera. Noćenje.

5.DAN Subota,26.april  ISTBORN – SOLZBERI - STOUNHENDŽ – ŠEFTSBERI – BAT - BRISTOL (370 km)
Doručak. Nastavak daljeg putovanja putem preko Solzberija (170km) gde je planirana kraća pauza samo radi razgledanja čuvene katedrale izgrađene između 1220.-1256. godine u ranogotskom stilu. Cilj daljeg putovanja je poseta najpoznatijem praistorijskom mestu na britanskim ostrvima, Stounhedžu (Stonehenge). Ovo mesto proglašeno od strane UNESKO za svetsku kulturnu baštinu od izuzetne vrednosti, je verovatno građeno u fazama između 3100. i 1500. godine pre n.e. od strane naroda koji je pripadao neolitskoj kulturi, postigavši neverovatne graditeljske poduhvate koji i danas izazivaju divljenja: oni su 82 džinovska kamena monolita preneli na ovo mesto sa udaljenih valizijanskih planina.Vekovima je Stounhendž predstavljao magično mesto. Čak su ga i keltska plemena koristila u svoje svrhe, a danas neizbežno mesto pohoda miliona turista. Na samo 20 kilometara zapadno od Solzberija, nalazi se jedan od retkih brdovitih gradova Engleske, Šeftstberi (Shaftesbury), gde vreme kao da je odavno stalo: prastare gradske zidine i strma kaldrmisana ulica Gold Hila oivičena kamenim kućicama sa slamenim krovovima, koje kao da se naslanjaju jedna na drugu, odišu atmosferom srednjeg veka kada su tu prolazili hodočasnici na putu ka grobu kralja Edvarda Mučenika i bogatom benegdiktanskom manastiru (raspušten 1539. o čemu svedoče urušeni ostaci). Omiljeni motiv za fotografisanje, danas Gold Hil važi za najživopisniju ulicu u Engleskoj. Posle vremena za razgledanje ovog čudnovatog gradića, nastavak puta prema gradu Bat (Bath). Grad koji se razvio još u doba Rimljana zbog bogatstva tolikim izvorima vode postavši mesto okupljana rimske elite, to isto je postao ponovo tek u 19.veku zahvaljujući kralju Džordžu i izgradnji grandioznih zdanja od krečnjaka (Kvin Skver, Rojal kresent i Palteni Bridž) jedinstvene arhitekture, gde je pored u kupanju, razmažena londonska publika uživala u balovima, koncertima, književnim večerima...Nakon razgledanja centralne pešačke zone i kraćeg slobodnog vremena, nastavak putovanja prema konačnom odredištu za ovaj dan, do hotela u okolini Bristola (35 km). Smeštaj. Većera.Noćenje.

 • 1
 • 3
 • 4
 • 2
 • 12
 • 11

6.DAN Nedelja,27.april BRISTOL – KOSTVOLDS – STRATFORD – VUDSTOK – OKSFORD – LONDON (320 km)
Doručak.Nastavak putovanja živopisnim putem A429 kroz regiju Kostvolds (Costwolds), oblast s dubokim, šumovitim dolinama i blagim brežuljcima naseljenim još u praistoriji.Svoj procvat ova oblast je doživela u srednjem veku preradom vune, da bi se posle pada u viševekovni duboki san, sada prelepi brežuljci i zaseoci probudili zahvaljujući turizmu.Najbolji primer za to je Burton na Voteru (Bourton on the Water) sa kamenim kućama zlatne boje stisnute jedna uz drugu, mostićima preko rečica i živopisnim pašnjacima. Nešto dalje (5 km), tu je gradić Stou na Voldu (Stow on the Wold) sa kamenom građevinom nekadašnje tržnice ovaca i vune koja ponosno stoji na bregu ispod koga su, s druge strane, skrivena seoca Donji Sloter (Lower Slaughter) i Gornji Sloter (Upper Slaughter), toliko mala da predstavljaju omiljeni motiv za fotografisanje turista.Put se nastavlja do najsevernije tačke našeg putovanja za ovaj dan, gradu Stratford na Ejvonu (Stratford-upon-Avon).Rodni grad Vilijema Šekspira (1564.) gde se vraća posle života u Londonu i umire 6 godina kasnije u svojoj 52. godini.Vožnja čamcem po Ejvonu (fakultativno) i kupovina suvenira, upotpuniće našu posetu ovome gradu koji u potpunosti živi od turizma zahvaljujući svom slavnom žitelju. Nastavak putovanja prema Oksfordu do mesta Vudstok (Woodstock) gde se nalazi impozantna Palata Blenhejm, dvorac izgrađen 1722., ujedno je najveća kuća u privatnom posedu u Velikoj Britaniji. Dvorac je kraljica Ana poklonila Džonu Čerčilu, vojvodi od Malboroa, koji je u bitci kod Blenhajma u Bavarskoj 1704. porazio vojsku Luja XIV. U ovom dvorcu, danas pod zaštitom UNESKO-a, rođen je 1874. Vinston Čerčil. Predviđeno je razgledanje ove raskošne barokne palate iz eksterijera uz šetnju prelepim parkom oko dvorca tipično engleskog stila koji je projektovao čuveni pejzažista Kapabiliti Braun, a što je predmet divljenja i glavni razlog poseta mnogih turista.Nastavak programa za ovaj dan je poseta obližnjem Oksfordu čiji se tornjevi u dolasku još izdaleka primećuju, a naročito Tom i Magdalena katedrale.Obilazak Oksforda koji svuda u svetu uživa ugled tradicionalnog i uvaženog univerzitetskog centra, u pratnji vodiča turom koja, između ostalog, vodi kroz zgrade koledža Merton, Korpus Kristi i Novog koledža i koja je već postala klasika. Znamenite zgrade-institucije su još pozorišta Šeldonijan, biblioteka Bodijan sa oko 5 miliona knjiga, knjižara Blekvel gde se pored izbora knjige, može napravi pauza za kafu sa lepim pogledom na ansambl građevina na Redklif Kameru.... Preporučuje se poseta Katedrali i galeriji slika u kojoj se nalaze renesansna i barokna remekdela...Završetak programa za ovaj dan planiran je dolaskom u London (120 km). Po dolasku slobodno vreme za lično upoznavanje najbliže okoline hotela ili centra.Noćenje.

7.DAN Ponedeljak 28.april  LONDON ( VINDZOR – ITON – ESKOT, 110 km)
Doručak.Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji lokalnog vodiča u trajanju od 4 sata: trgovi Pikadili i Trafalgar, Vestminsterska opatija, Parlament, Siti, Katedrala Svetog Pavla, “London Tower”, “London Eye” (“Oko Londona” - najveća vrteška na svetu), Bakingemska palata….Posle panoramskog razgledanja, nastavak programa u pratnji lokalnog vodiča za sve zainteresovane, fakultativnoj poseti Vindzoru, Itonu i Eskotu. U dolini Temze i blizini Londona nalazi se Zamak Vindzor (Windsor) koji je glavna rezidencija britanskih vladara još od srednjeg veka. Izgrađen je još u 12. i 13. veku i mnogo puta dograđivan, od čega je većina dvorskih prostorija dostupna posetiocima za razgledanje.Tu su i značajne kapele Sv.Džordža i Albert Memorijal gde je sahranjeno više monarha.Sa kule Round pruža se divan pogled na dvorac i veliki park.Preko puta dvorca Vindzor nalazi se privatni univerzitet Iton (Eton) osnovan još 1440.g gde se neguje tipičan engleski odgoj uz klasične predmete i sport. Nedaleko južnije nalazi se mesto Eskot (Ascot) čuveno po Hipodromu koji je osnovala kraljica Ana 1711. g. i koji danas spada u najpoznatije u svetu. Posle planiranog vremena za razgledanje, povratak popodne u London. Slobodno vreme.Preporučujemo najpoznatije trgovačke ulice Londona: “ Regent” i “Oxford“. Noćenje.

8.DAN Utorak,29.april  LONDON
Doručak.
Slobodno vreme za individualne aktivnosti i razgledanja Londona zajedno sa našim stručnim vodičem. Mogućnost obilaska lokalnim oblikom prevoza i dalje, tzv.pešačkom turom , Kovent Gardena, panorame Masonskog muzeja (Free Masons Hall) i Kraljevske opere... Razgledanje Vest Enda sa mnogobrojnim pozorištima. Obilazak Lester skvera i Pikadilija.Dalje, individualni nastavak razgledanja, preporučujemo posetu Britanskom muzeju, Nacionalnoj galeriji, Muzeju voštanih figura madam Tiso ili Kensington palati…. Povratak u hotel individuno. Noćenje

9.DAN Sreda,30.april LONDON ( KEMBRIDŽ, 160 km )
Doručak.
Prepodnevni deo dana planiran za izlet do Kembridžu (Cambridge), rivalskom gradu Oksforda kada je reč o gradovima - uvaženim univerzitetima koji širom sveta po značaju odavno prevazilaze granice Velike Britanije.Univerzit u Kembridžu osnovan je još davne 1209. i spada u jedan od 5 najbolje rangiranih u svetu. Obuhvata čuvenu Kavendiš laboratoriju, King College kapelu i grada, Univerzitetsku biblioteku. Poslednje dve dominiraju nebom Kembridža, zajedno s dimnjakom bolnice Adenbruk gledano s južne strane dok sa severa to je kula kapele koledža Sent Džona. Po dolasku obilazak univerzitetkog kompleksa, zatim slobodno vreme za individualno uživanje u centru ovog grada nesvakidašnje arhitektonske celine sazdane počev od 13.veka koja nikog od posetioca ne ostavlja ravnodušnim. Danas ovaj grad veličine svaga oko 120 hiljada stanovnika od kojih 20% čine žitelji studentskog grada, predstavlja centar visoke tehnologije, gde je preko 40 % svih zaposlenih sa visokim obrazovanjem što je više od dva puta od nacionalnog proseka.Povratak u London, 80 km južnije do centragrada. Slobodno vreme kasnije popodne i veče za idividualna istraživanja. Povratak u hotel. Noćenje.

 • 3
 • 4
 • 1
 • 2

10.DAN Četvrtak,1.maj  LONDON – DOVER – KALE - BRISEL... (310 km...)
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Londona do polaska za luku u Doveru (125 km). Polazak popodne sa dogovorenog mesta i vremena. Ukrcaj na brod, plovidba do Kalea kao i u dolasku. Nastavak puta do Brisela.Po dolasku u glavni grad Belgije, Evrope i NATO-a, planiran je večernji obilazak centra sa čuvenom skulpturom Maneken Pis, zaštitnim simbolom grada i baroknim trgom Grand Plas, svetskij kulturnoj baštini, po mnogima, najlepši u Evropi i. Od ostalih znamenitosti ističu se gotska gradska većnica raskošne fasade, gotska katedrala St-Mišel,; Muzej stripa (Centre Belge de la Bande Dessinée) u stilu secesije; Grand magasin “Old England” izgrađen 1899. u maniru “Art nuvo”,nekada najlepši šoping centar Brisela, danas Muzej muzičkih instrumenata; Kraljevski muzej likovnih umetnosti sa probranom kolekcijom starih i novih majstora od Brojgela do Magrita… Slobodno vreme do nastavka puta. Zatim, polazak prema Srbiji putem preko Nemačke i Austrije uz usputne pauze radi odmora prema planu organizatora putovanja.Noćna vožnja…

11.DAN Petak,2.maj ... SALZBURG (...930 km)
Dolazak u Austriju, grad Salzburg, ujutru. Razgledanje Mocartovog grada pešačkom turom : Katerdala, Glokenšpil, Nadbiskupska palata, Mocartova kuća, Getraidegase, Mirabel dvorac i vrt, groblje sv.Sebastijana... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme .Većera. Noćenje.

12. DAN Subota,3.maj SALZBURG – BLED – BEOGRAD ( 830 km)
Dorucak.
Polazak za Sloveniju uz planiranu usputnu posetu Bledu radi odmora. Kratak boravak uz šetnju pored jezera, kafu i čuvenekrempite ... Nastavak putovanja pored Ljubljane i Zagreba. Dolazak u Srbiju i mesta polaska uveče istog dana.Završetak programa

 • 1
 • 2
 • 3
 • 5
 • 4

CENA ARANŽMANA: 765 €
Doplata za jednokrevetnu sobu: 275 €
Popust po osobi za trokrevetnu sobu: 25 €
Popust za dete do 12 godina uz 2 odrasle osobe: 75 €
Doplata za dva spojenja mesta u autobusu: 125 €

CENOM ARANŽMANA JE SADRŽANO:
* Prevoz autobusom turističke klase novije generacije sa brojem mesta u zavisnosti od broja putnika.
* 9 noćenja-hoteli 3* i to: 3 polupansiona (PP: večera/noćenje/doručak) - Izborn, Brajton i Salzburg;
- 6 noćenja/doručak (ND) - London, Ostende i Visbaden.
* Smeštaj na bazi dvokrevetnih (1/2) soba sa uključenim hotelskim taksama. Jednokrevetne (1/1) i trokrevetne sobe (1/3; 1/2+1) se rezervišu iskjučivo na tzv.”upit” sa hotelima.
* Prevoz trajektom preko Lamanša na relaciji Kale – Dover i Dover- Kale.
* Usluge lokalnih vodiča u trajanju po Program.
* Usluge stručnog pratioca grupe za vreme putovanja i sve obilaske.
* Organizacioni troškovi putovanja.

CENOM ARANŽMANA NIJE SADRŽANO:
* Engleska viza oko 110 € u dinarskoj protivuvrednosti. Cena sadrži taksu za vizu (80 GBP ) + obavezne prevode naengleski otrebne dokumentacije + posredovanje Agencije.
* Polisa međunarodnog osiguranje do 30.000 € po osobi (oko 1.335 din posredstvom Agencije).
* Ulaznice za lokalitete koji se naplaćuju, fakultative individualni troškovi putovanja.

Prevoz po želji putnika
Dva spojena mesta po osobi moguće od 9 reda.
Rezervacije i redosled za spojena sedišta se primaju prilikom prijave putovanja, dok je potvrda mesta moguća tek po konačnom zaključenju liste putnka. Za sve ostale putnike redosled sedenja utvrđuje seisključivo na osnovu redosleda uplate.Broj putnika je ograničen na maksimum 55 osoba

USLOVI PLAĆANJA
Ceo iznos aranžmana se plaća u dinarima po prodajnom kursu Komercijalne banke AD u momentu plaćanja na sledeće načine:
1) Odloženo na OSAM rata i to počev od dana prijavljivanja u novembru 2013., pa svakog 15. u mesecu za tekući mesec, zaključno sa 15. junom 2014. Prilikom prijavljivanja uplaćuje se inos od 135 €, osatlih 7 rata plaćaju se u iznosu od po 90 €. Za rate koje dospevaju posle izvršene usluge, obavezno polaganje čekova građana uz uvećanje od 1,5% mesečno. ;
2) Gotovinski od 320 € prilikom prijavljivanja do 20.novembra 2013. uz obavezu izmirenja preostalog duga u celosti sa ratom do 15.marta 2014. ;
3) Mogućnost plaćanja preko ADZ na platu (kod javnog sektora) po kursu koji važi na dan prijave, s tim što se gotovinski uplaćuje 135 €, a prostali iznos na rate po 90 € uz uvećanje za 1,5% mesečno ;
4) Avansnom uplatom 40% na račun AZUR d.o.o.,ostalo do 15.3.’14.Do polaska obavezno je uplatiti iznos od 135 € + 5 rata. Iznos za englesku vizu, fakultative, doplata za dupla sedištau autobusu i osiguranje plaća sa ratom u martu 2014. ili najkasnije 4 nedelje do polaska uz predaju potrebne dokumentacije za viziranje. Cena iskazana u EUR je garantovana

Za uplatu u celosti prilikom prijavljivanja do 20.11.2013. odobrava se popust od 65 €;
do 15.12.2013. odobrava se popust od 50 €, a do 15.01.2014. odobrava se popust od 40 €.

FAKULTATIVE
Poludnevni izlet do Windzora (Iton,Eskot) za minimum 25 osoba: 35 € (BUS prevoz i loko vodič) + ulaznica na licu mesta (odrasli:18 GBP; deca do 17.g : 11 GBP).Napomena: Ulazak u nacionalne muzeje i galerije je besplatan (Britanski muzej ,Nacionalna galerija, Galerija Tejt i sl.) osim u privatnim muzejima i za pojedine znamenitosti Londona ( i mogu biti podložne promeni): Muzej voštanih figura Madam Tiso : 28 GBP ; London Eye 19 GBP ;ulaznica u katedralu Svetog Pavla 12,50 GBP ( Približni paritet 1GBP = 1,18 EUR).

VIZNI REŽIM:
Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske pasoše, u Veliku Britaniju mogu putovati samo sa vizom. Agencija posreduje prilikom apliciranja za vizu, ali je potrebno lično („online“) zakazivanje termina ili uz pomoć Agendcije, kao i lično prisustvo u britanskoj ambasadi. Viza je multi, sa više ulazaka i važi 6 meseci.Detaljan opis potrebne dokumntacije u odnosu na status putnika dobija se u Agenciji i sastavni je deo Programa putovanja.

IZBOR ANGAŽOVENIH HOTELA 3*- 4* ( Moguća izuzetno promena nekog hotela do polaska, iste kategorizacije, zbog zahteva hotelijera).
WIESBADEN: BEST WESTERN Hotel Hansa 3*+ ,Bahnhofstr.23, bestwestern.de/hotels/Wiesbaden/BEST-WESTERN-Hotel-Hansa
OSTENDE: ASSEC HOTEL 4*, Van Iseghemlaan 21-25 B-8400 Oostende , hotelacces.be/s/en/
ISTBORN:PREMIER INN, Willingdon Drove, Eastbourne, East Sussex BN23 8AL, premierinn.com/en/hotel/EASMIL/eastbourne
BRISTOL: PREMIER INN Cribbs Causeway-Catbrain, Lane BS10 7TQ Bristol, premierinn.eu/en/hotel/pinn-bristol-filton.htm
LONDON: HOTEL VIKING STRAFORD, 162 Romford Road, Stratford, London,UK , vikinghotel-london.co.uk
SALZBURG: AUSTRIA TREND HOTEL SALZBURG MITTE 3* , austria-trend.at/hotel-salzburg-mitte/en/


KRAJNJA OPCIJA ZA PRIJAVLJIVANJE: 15. JANUAR 2014.U slučaju popune planiranog broja pre ovog datuma,prestaje dalje prijavljivanje

ARANŽMAN RAĐEN ZA MINIMUM 32 PUTNIKA, AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO U SLUČAJU NEDOVOLJNO PRIJAVLJENOG BROJA DA SRAZMERNO KORIGUJE CENU UZ SAGLASNOST SVIH PUTNIKA ILI OTKAŽE PUTOVANJE.ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO IZMENE REDOSLEDA OBILAZAKA

VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PROPISANI OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA AZUR DOOVUKA KARADŽIĆA 3 35000 JAGODINA,Tel.035 244-665, Fax:035 243-665, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
AZUR TRAVEL & SERVICE BEOGRAD, Višegradska 6, lokal 13 A, Tel/fax:011 2644 967, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. LICENCA OTP BR.534 OD 17.03.2010. DETALJNO: www.azur.rs
Ćlan ANTAS-a

Vi ste ovde: Home Putovanja Realizovana putovanja London i južna Engleska - PRODATO

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org