Velika turska tura

11 dana autobusom
TERMIN :23.10--02.11.2014
Čudesno putovanje Orijentom započinje posetom Turskoj, zemlji neverovatnih kontrasta, kulturne i istorijske baštine i tradicije!

Preko Egejske Turske i lokaliteta koji su vezani za drevnu Grčku, putovanje se nastavlja mediteranski putem uz posetu mondenskoj Antaliji i dalje preko drevnih hrišćanskih gradova put vodi ka najmističnijem i najspektakularnijem delu Turske, Kapadokiji! Neverovatni kameni pejsaži koje je priroda i vetar vajao vekovima, nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Između ovih „kamenih stražara“ smestile su se prastare pravoslavne crkve i manastiri koji podsećaju na viševekovno postojanje Vizantije na ovim porostorima. Kraj programa predstavlja pravi vrhunac! Istanbul! Grad neverovatne lepote i istorije duge preko 5000 godina! Nekadašnji Vizantion, Konstantinopolj, Carigrad... Ovaj grad je sasvim sigurno po svemu što sadrži potpuno i neverovatno jedinstven na svetu!

Vi ste ovde: Home Putovanja Realizovana putovanja Velika turska tura

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org