SKANDINAVIJA (2)

Sample image

KOPENHAGEN – OSLO – STOKHOLM – GETEBORG - MALME
AUTOBUSOM – 13 DANA /10 NOĆENJA (4PP+6ND)             TERMIN: 09. - 21.maj 2016.
AVIONOM -  8 DANA / 7 NOĆENJA (2PP+ 5ND)                       TERMIN: 12. - 19.maj 2016.
AUTOBUSOM via Poljska i gradovi: KRAKOV - ČESTAHOVA - VROCLAV-POZDANJ – ŠĆEĆIN ...   
BROD: Rostok (Nemačka) - Gedser(Danska) - Rostok; Helsingborg (Švedska) - Helsingor (Danska)   
AVIO PREVOZ: BEOGRAD – KOPENHAGEN – BEOGRAD
HOTELI 3-4*: Kopenhagen, Oslo, Stokholm, Linčeping, Vanersborg i samo na autbouskom prevozu: Roskilde (Danska), Poznanj i Krakov (Poljska)


 • Mapa

1 DAN BEOGAD – SUBOTICA... Via: BUDIMPEŠTA - BANJSKA BISTRICA - KRAKOV ...
Polazak iz Beograda u 18,00, transfer iz Niša u 14,30 (za min. 6 putnika); Jagodine u 16,00.Vožnja autobusom do Poljske putem  preko Madarske i Slovačke uz usputne pauze prema planu organizatora putovanja. Noćnja vožnja....

2.DAN ...VROCLAV – POZNANJ (1220 km)
Dolazak u Vroclav u toku prepodneva. Ovaj grad u jugozapadnoj Poljskoj, 4. po veličini grad Poljske (630 hiljada stanovnika), predstavlja istorijsko sedište oblasti Šleske. Kroz grad protiče Odra koja ga deli na dva dela, ali i još 4 reke, njene pritoke: Bistrica, Olava, Sleza i  Vidava sa ukupno 220 mostova. Pauza za razgledanje užeg centra grada, tzv. Stare Mjesto, koji je, uprkos razaranju od 70% u Drugom svetskom ratu, potpuno renoviran u prvobitno stanje. Kraće slobodno vreme, zatim polazak prema Poznanju (180 km) još jednom zančajnom centru zapadne Poljske. Dolazak rano popodne u polumilionski Poznanj koji se nalazi na reci Varti. Važan je istorijski, trgovinski, privredni i obrazovni centar Velikopoljskog vojvodstva. Impresivna katedrala je najstarija u Poljskoj, u njoj se nalaze grobovi prvih poljskih  vladara, ukupno 6 vojvoda i kraljeva. Poznanj je bio sedište Poljske države 70 godina, u periodu od 968. do 1038. Smeštaj u hotel i kraci odmor. U dogovoreno vreme polazak u pratnji vodiča u razgledanja centra grada sa neizbežnim starim gradom tzv. Stare  Mjesto. Povratak u hotel po dogovoru.VEČERA. NOĆENJE. 

3.DAN POZNANJ – ŠĆEĆIN – brod:Rostok - Gedser – ROSKILDE    (645 km)
DORUČAK i raniji polazak. Na putu ka nemačkoj luci Rostok (450 km), na pola puta nalazi se još jedan od poljskih gradova značajne istorijske prošlosti, Šćećin. Ovaj grad i luka leži na zapadnoj obali Odre pre njenog ušća u Šćećinski zaliv i izlaza na Baltičko more. Danas je značajan velegrad zahvaljujući brodogradnji i teškoj industriji, formiran je od strane nemačkog reda tevtonskih vitezova i član slobodne carinske unije, Hansa od 13.v. kada počinje i njegov prosperitet. Drevne gradevine u gotovo potpuno razrušenom starom jezgru su restaurirane.Upravo tu je planirana pauza radi kraćeg razgledanja i odmora zabog puta koji nas još očekje. Na svega 15 km udaljenosti, put se nastavlja kroz Nemačku i dalje narednih 200 km vožnje do luke Rostok.Ukrcaj na brod za mesto Gedser u Danskoj. Posle plovidbe od sat i 30 min po iskrcavanju, nastavak puta do grada Roskilde, poslednjeg odredišta za ovaj dan. Ovaj grad je od izuzetnog značaja za istoriju Danske sa katedralom pod zaštitom UNESCO-a, mesta gde je sahranjeno 38 danskih vladara. Grad je poznat i po modernom Muzeju Vikinga gde glavnu atrakciju predstavljaju očuvana 5 vikinška broda nadena u mulju fjorda Roskilde. Po završetku obilaska,smeštaj u hotel. Slobodno popodne i veče za lični program. NOĆENJE.

 • 4
 • 2
 • 4
 • 3
 • 1
 • wroclaw

4.DAN ROSKILD (Kopenhagen aerodrom, 1.dan - AVIO programa)- MALME - LINČEPING  (505 km)
DORUČAK.
Polazak za Malme (70 km) uz usputni dokrcaj putnika na aerodromu Kastrup u Kopenhagenu koji su na aranžmanu sa avio prevozom. Po spajanju grupe, prelazak iz Danske u Švedsku čuvenim mostom Eresund (iz 2000.g.) koji čini kompleks dužine od 16 km i to tunel dužine 4 km, počev od aerodroma Kastrup, preko veštačkog ostrva od 4 km i mosta 8 km dužine. Zatim, dolazak u Malme. Vreme za razgledanje ovog grada uz tumačenje pratioca grupe. Grad presecaju mnogi kanali, zato se ovaj živopisan stari grad može obići osim pešice i izletničkim brodićem. Turistima uvek preporučujemo centralni trg Stortoget uokviren brojnim raskošnim gradevinama od kojih je zgrada Graske većnice najimpresivnija. Razgledanje uz slobodno vreme u centru za individualan program. U sklopu Malmea može se uvrstiti i poseta gradu Lund koji su faktički spojeni periferijama jer je medusobna udaljenost centara ovih gradova svega 20 km.Cilj posete Lundu je kraći obilazak najstarije katedrale u romanskom stilu u Švedskoj (11 vek). Nastavak puta do 40 km udaljene oblasti jezera Ringsjen koje ustvari predstavljaju dva jezera (Istočno i Zapadno) koja su medusobno razdvojena uskom prevalkom na kojoj se nalazi manastir Bosje, kojom ćemo proći. Nastavak vožnje šumovitom i živopisnom oblašću Skan, do izlaska na magistralni put (Malme- Stokholm) i dalje kroz jezersku oblast Kronberg.Usputna pauza u autogrilu na obali jednog od mnogobrojnih jezera. Dolazak u Linčeping kasnije popodne.Vreme za kraće upoznavanje ovog grada od oko 100.000 st koji je sedište grofovije Estergetland. Ovaj grad je jak univerzitetski, kulturni i industrijski centar koje se naglo počeo da razvija dolaskom železnice i industrije u 19.veku i doživeo ekonomsko blagostanje, što je i dan-danas zahvaljujući čunjenici da je ovde sedište SAAB-a, vojne avio, ali i automobilsko-kamionske industrije. Smeštaj u hotel.VEČERA.NOĆENJE.

5.DAN LINČEPING – STOKHOLM (SEDERTELJE) (230 km)
DORUČAK i polazak za Stokholm. Vožnja autoputem uz jednu usputnu pauzu po planu organizatora putovanja. Dolazak do podne u prestonicu Švedske. Kraće slobodno vreme u centru. Zatim organizovan obilazak znamenitosti Stokholma po programu lokalnog vodiča. Ova metropola od 1,6 miliona stavnovnika osnovana 1252.godine, leži na 14 ostrva južnog dela jezera Melaren i razudene obale Baltičkog mora i to izmedu slane i slatke vode. Glavni grad postaje 1634.g. Predivne gradevine i zelene površine, kanali i mostovi, daju mu nezamenljiv pečat. Znamenitosti, predmet našeg interesovanja, biće: Kraljevski dvorac sa preko 600 prostorija, jedan od najvećih u svetu; uz posmatranje ceremonije smena stražešto predstavlja jednu od glavnih atrakcija; crkva Storkikan-najstarija u Stokholmu; Tiska Kirken, crkva nemačke zajednice sa impresivnim oltarom; crkva Riderholmkirken-kraljevska grobnica; Ridarhaus-barokna plemićka kuća; živopisni lučki kvart izmedu Esteriangatan i Skepsona, Stadhus–gradska većnica sa svojim tornjem; Konserthuset u kojoj se svake godine dodeljuju Nobelove nagrade, dvorac Drotningholm-rezidencija kraljevske porodice. Po završetku obilaska, slobodno vreme za individualna istraživanja do dogovorenog vremena za polazak u hotel, naša preporuka: Stari deo grada i okolina Kraljevskog dvora.Odlazak u Serdetilje, 30 km od Stokholma, jako industrijsko mesto u kome dominira sedište autobusko – kamionske industrije Skanija. NOĆENJE.

 • 1
 • most
 • 3
 • 2
 • 4

6.DAN STOKHOLM  (SEDERTELJE)
DORUČAK.
Dan za slobodne aktivnosti. Preporuka je poseta nekom muzeju. Preporučujemo obaveznu posetu muzeju kraljaVase i Skansen na otvorenom prostoru do kojih se najjednostavnije stiže turističkim brodićem iz centra  (Kraljevski dvor) sa suprotne strane zaliva. Zatim tu su Nacionalni i Muzej moderne umetnosti...Organizovan polazak posle doručka iz hotela i povratak u hotel kasno popodne  ili po želji individualno lokalnim oblikom prevoza direktnim BUS vezama ili železnicom iz centra Stokholma. NOĆENJE.

 • 1
 • 3
 • 2
 • 6
 • 4
 • 5


7.DAN SEDERTELJE – MARIEJFRED (Zamak Gripsholm) – EREBRO - OSLO (525 km)

DORUČAK
i napuštanje hotela.Polazak zapadno prema Norveškoj i glavnom gradu Oslo.Usputna pauza kod gradića u kome je sahranjen švedski pisac Kurt Tuholski koji je u svom romanu pod nazivom „Dvorac Gripsholm“, ovekovečio ovaj renesansni dvorac u neposrednoj blizini na obali jezera Melaren. U sadašnjem izdanju nastao je na prvobitnim temeljima iz 1380.god, da bi prešavši u ruke kraljevske porodice u periodu od 1563. pa sve do 1714. u više navrata rekonstruisan i dogradivan za potrebe letnje rezidencije. Planirana je pauza za obilazak dvorca iz eksterijera, zatim nastavak puta do živopisnom gradu Erebro (Orebro). Znamenitosti ovog starog grada u središtu Švedske, bogatog skulpturama i spomenicima, jesu dvorac na jezeru u samom centu grada star gotovo 800 godina (12.-16. vek), crkva sv.Nikola iz 13. veka i moderni vodotoranj Svanpen. Posle pauze i okrepljenja u nekoj od mnogih kefiterija i restorana u centru pored Dvorca, nastavak puta prema Norveškoj severnom obalom najvećeg švedskog jezera Venern i dalje do Osla. Posle usputne pauze blizu  norveške granice, dolazak kasno popodne u glavni grad ove zemlje. Smeštaj u hotel. Slobodno veče. NOĆENJE.

8.DAN.OSLO - VENESBORG (250 km)
DORUČAK. Organizovan obilazak znamenitosti Osla po programu lokalnog vodiča.Grad Oslo nastao je još u 11. veku. Leži na kraju istoimenog fjorda,100 km od mora.Oslo se do 1925.god. zvao Kristijanija i imao je tokom istorije različit politički i privredni značaj. Iako ima samo pola miliona stanovnika, po površini je jedan od najrasprostranijih gradova Evrope. Danas je velika luka i najvažniji trgovački i industrijski centar Norveške. Znamenitosti grada koje će biti predmet našeg interesovanja su: Frognepark sa preko 200 monumentalnih dela u bronzi i kamenu Gustava Vigelanda, Nova gradska skupština (1931-1950) bogatog enterijera, sa najvećim tornjem-satom u Evropi; tvrdava Akerhaus (iz 1300 g.), Nacionalna galerija sa bogatom zbirkom slika i skulptura; Kraljevski dvorac kao i poseta čuvenoj ski- skakaonici nadomak grada . Posle organizovanog obilaska, slobodno vreme za individualna istraživanja kao: Munkov muzej,muzej Kon –Tiki, muzej Fram...Polazak iz Osla popodne prema utvrdenoj satnici. Dolazak u večernjim satima u  švedski grad Venesborg na južnojobali najvećeg jezera Vanerna, udaljen 70 km od Geteborga. Smeštaj u hotel. VEČERA.NOĆENJE.

9.DAN VENESBORG - GETEBORG – Helsingborg - Helsingor (Zamak Kronborg) – KOPENHAGEN (355 km)
DORUČAK
i napuštanje hotela.Polazak za Geteborg, drugi po veličini grad u Švedskoj. Po dolasku poseta šarmantnom starom jezgru grada okruženom kanalima, šetnja raskošnim bulevarom Kungsportsavenin, razgledanje nove futurističke opere i luke. Program posete Geteborgu se završava posetom velikom tržnom centru–ulice pod svodovima, uz predvdeno slobodno vreme do polaska do luke u Helsinborgu, odakle se trajektom prelazi  moreuz Eresund do luke Helsingor u Danskoj. Posle kraće vožnje (15 min) pristajanje u Helsingor, kraća poseta renesansnom dvorcu Kronborg, najvećoj atrakciji ovog mesta, inspiraciji za lik danskog kraljevića Hamleta i mesto radnje najpopularnije Šekspirove drame. Nastavak puta do Kopenhagena (50 km). Po dolasku,odlazak u centar glavnog grada Danske gde se većina znamenitosti mogu obići pešice.Slobodno vreme. Zatim, sa dogovorenog mesta polazak u  hotel koji se nalazi u  zelenom pojasu Kopenhagena. Smeštaj. NOĆENJE.

10.DAN KOPENHAGEN

DORUČAK. Organizovan obilazak znamenitosti Kopenhagena po programu lokalnog vodiča. Kopenhagen  ima dobro očuvano staro jezgro sa prepoznatljivim „skandinavskim duhom“ ( jednostavne fasade u živim bojama, kanali, gotske crkve i sl.).Ponos grada je jedna od najvećih pešačkih zona koju poseduje, a koja je istovremeno i najstarija na svetu. Od ostalih znamenitosti, predmet našeg interesovanja biće: Zabavni park Tivoli sa najstarijom gradevinom Pantomima teatar (1874) ; lučka promenada Njuhaven (iz 1673.) sa brojnim kafićima i starim brodovima odakle se kreće u plovidbu kanalima do simbola grada, statue „Male sirene“; Kraljevska rezidencija- dvorac Amelijenborg; muzej sa delima poznatog vajara Torvaldsena; Rodhus Plasden u centru sa gradskom skupštinom i sa tzv. Okruglim tornjem (Rundetaarn) i izvanrednim pogledom na panoramu grada i crkvom Svete Trojice u blizini; deo pivare Karlsberg koja je zaštićena kao spomenik. Najzad, slobodno vreme za individualni program. Predlog: Strøget-šoping zona dužine 1,1 km. Uveče odlazak do zabavnog  centra Tivoli ili u neki od noćnih jazz klubova. NOĆENJE.

11. DAN KOPENHAGEN (Aerodrom Kastrup, završetak AVIO programa) – Gedser- Rostok – BERLIN.
DORUČAK.
Za putnike koji su na avio prevozu, polazak na aerodrom Kastrup za let do Beograda dva ipo sata do poletanja. Za sve stale putnike, slobodno vreme u centru Kopehagena do polaska za Srbiju u ranim večarnjim satima. U centru Kopenhagena, u dogovreno vreme i mesto, ukrcaj putnika i polazak ka luci Gedser. Ukrcaj na brod i plovidba do nemačke luke Rostok kao i u dolasku. Nastavak puta pored Berlina i dalje kroz Poljsku prema krajnjem odredištu, Krakovu.Noćna vožnja...

 • 6
 • 1
 • 2
 • 4
 • 3
 • 8
 • 10
 • 9
 • 7
 • 5


12.DAN ...ČESTAHOVA - KRAKOV (980 km)
Dolazak u Čestahovu u jutarnjim satima, grad sa preko 240 hiljada stanovnika u centralnoj Poljskoj  nareci Varta. Čestahova, veliki privredni centar, najpoznatiji je kao religiozni i duhovni centar poljske katoličke crkve, čuven po manastiru Sv.Pavla-Jasna Gora. Tu se nalazi čuvena ikona “Crna  Madona” sa naslikanom crnom Bogorodicom i malim Hristom, jedina takva u svetu, razlog hodočašća miliona vernika svake godine. Poseta ovom manastiru uz obilazak i kupovinu suvenira i relikvija. Polazak prema Krakovu, prvoj prestonici Poljske. Po dolasku smeštaj u hotel. Kraći odmor, a zatim obilazak grada u pratnji vodiča: brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećina Zmaja-simbol Krakova, stari gradski trg Rinek sa zvonikom, crkva Sv.Marije, Barbakan, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Cvetna vrata, Jevrejska četvrt Kazimierz, ulica Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka i druga zdanja koja su medu najstarijima u Evropi i svi se nalaze na popisu zaštićenih kulturnih spomenika UNESKO-a od 1978.g. (ulaznice za eventualne posete enterijera nisu uključene). Slobodno vreme za indivualna istraživanja.VEČERA.NOĆENJE                     

13.DAN KRAKOV - BANJSKA BISTRICA - BUDIMPEŠTA - BEOGRAD (770 km)
DORUČAK.
Nastavak prema Srbiji preko južne Poljske i prevoja perko Karpata do Slovačke gde je planirana usputna pauza kod Banjske Bistrice na magistralnom putu. Posle planirane pauze u jednom od kafe-restorana, nastavak puta preko cele Slovačke do Madarske kao i u odlasku.Usputna posete glavanom gradu, Budimpešti putem pored trga Heroja, Parlamenta i preko Eržebet mosta do starog Budima i posetom neizbežbnim vidikovcima Ribarske kolibe, Citadela i Gelertov spomenikom sa pogledom na celu Peštu. Nastavak puta, dolazak do madarsko-srpske granice u večernjim satima. Posle graničnih formalnosti i usputno planiranoj pauzi u Vojvodini, dolazak u Beograd kasnije uveče na mesto polaska. Transfer do Jagodine. Završetak programa.


Cena aranžmana sa AUTOBUSKIM prevozom - 925 €

Doplata za 1/1 sobu: 340€
Popust za 1/3 sobu: 117 €
POPUST ZA UPLATE U CELOSTI DO 20.12.2015. - 55 EUR


Cena aranžmana sa AVIO prevozom  - 960 € 

Doplata za 1/1 sobu: 275 €
Popust za 1/3 sobu: 93
POPUST ZA UPLATE U CELOSTI DO 20.12.2015. - 55 EUR


CENOM ARANŽMANA SA BUS PREVOZOM JE SADRŽANO:
* Autobuski  prevoz na relaciji iz Programa putovanja i sve obilaske u toku putovanja, turističkim autobusima novije generacije veličine srazmerno prijavljenom broju putnika (37-64 sedišta) uz mogućnost doplate za dupla sedišta na relaciji u odlasku i povratku Beograd – Kopenhagen (aerodrom) - Beograd.
* Transfer Jagodina - Beograd i obratno.
* Smeštaj u hotelima 3* i 4* u 1/2 sobama u gradovima: Poznanj, Roskilde, Ličeping, Stokholm, Oslo, Venesborg, Kompehagen i Krakov, na bazi ukupno 10 noćenja i to: 6 ND (noćenja-doručak) i 4 PP (večera, noćenje, doručak) u mestima Poznanj, Ličeping ,Venesborg i Krakov.Uz doplata za sobe 1/1, a za sobe 1/3 isključivo na upit ipotvrdu hotela.
* Prevoz trajektima na relacijamaiz Programa: Gedser > Rostock> Gedser; Helsinborg >Helsingor
* Taksa za prelaz preko Eresund mosta (Kopenhagen > Malme).
* Stručni vodič-pratilac grupe za sve vreme putovanja i za sve obilaske.
* Lokalni vodič za Stokholm, Oslo i Kopehagen i programe razgledanja od po 3 sata.
* Organizacioni troškovi putovanja.

CENOM ARANŽMANA SA AVIONSKIM PREVOZOM JE SADRŽANO:

* Povratna karta za avio let na relaciji Beograd–Kopehagen–Beograd na kompaniji Air Sbija sa uključenim aerodromskim taksama i prtljagom.
* Prihvat putnika 1.dana na aerodromu Kastrup u Kopehagenu i transfer zadnjeg dana putnika u Kopehagen hotel - aerodrom Kastrup.
* Bus prevoz za sve obilaske u toku putovanja prema Programu.
* Smeštaj u hotelima 3* i 4* u 1/2 sobama u gradovima Linčeping, Stokholm, Oslo, Venesborg i Kopehagen, na bazi ukupno 7 noćenja i to: 5 ND (noćenja-doručak) i 2 PP (večera, noćenje, doručak) u mestima Linčeping i Venesborg uz doplate za 1/1 sobe, dok su sobe 1/3 moguće samo kod hotela koji ih imaju i to uz upit.
* Stručni vodič-pratilac grupe za sve vreme putovanja i za sve obilaske.
* Lokalni vodič za Stokholm, Oslo i Kopehagen.
* Pratilac grupe na avio prevozu (za min.15 pax).
* Organizacioni troškovi putovanja.


Cenom nije sadržano:
Grupna polisa medunarodnog zdravstvenog osiguranja. Svi individualni troškovi putovanja za ono što nije prevideno Programom putovanja, dodatne usluge u hotelima, ulaznice gde se naplaćuju, gradski oblici prevoza i dr.


USLOVI PLAĆANJA
Ceo iznos aranžmana se plaća u dinarima po prodajnom kursu Komercijalne banke AD u momentu plaćanja na sledeće načine:
1)
Gotovinski i to počev od dana prijavljivanja pa svakog 05. u mesecu za tekući mesec, zaključno sa 05.majem 2016.
2) Odloženo na rate i to počev od dana prijavljivanja pa svakog 05. u mesecu za tekući mesec, zaključno sa 05.junom 2016. Prilikom prijavljivanja za aranžman sa BUS prevozom uplaćuje se iznos od 325 EUR, ostali deo na maksimalno 6 jednakih rata po kursu na dan plaćanja. Za aranžman sa AVIO prevozom uplaćuje se iznos od 360 EUR, ostali deo na maksimalno 6 jednakih rata po kursu na dan plaćanja. Za rate koje dospevaju posle izvršene usluge, obavezno polaganje čekova gradana sa ratom pre polaska bez uvećanja. Do polaska obavezno je uplatiti iznos avansa + minimum 5 rata aranžmana;
3) Mogućnost plaćanja preko ADZ na platu (kod javnog sektora) po kursu koji važi na dan prijave, s tim što se gotovinski uplaćuje iznos od 325 EUR, odnosno 360 EUR u zavisnosti od oblika prevoza, a preostali iznos na jednake rate uz uvećanje za 1,5% mesečno i obavezu da do polaska bude izmireno još minimum 5 rata aranžmana;
4) Za pravna lica preko računa uz uplatu od 55 % po profakturi i obavezu izmirenja preostalog duga u celosti sa do 20.04.2016.Doplate za spojena sedišta, transfere i fakultative se uplaćiju do 20.04. 2016.
Za uplate u celosti prilikom prijavljivanja, do 20.12.2015., popust od 55 € po osobi.


AUTOBUSKI PREVOZ  autobusom turističke klase novije generacije kapaciteta srazmerno broju prijavljenih, podrazumeva sve obi- laske predvidene Programom. Mogućnost plaćanja dva spojena sedišta po ceni od 280 € po paru ili 125 € samo za putnike u 1/1 sobama (br.mesta ograničen) uz prijavljivanje unapred i konačnu potvrdu po zatvarnju liste putnika.Transferi za minimum 4 putnika iz sledećih pravaca: Niš (20 €), Zaječar – Bor (25 €), Požega (25 €), Čačak (20 €), Kragujevac (15 €), Nov Sad (15 €). Cene su za povratne vožnje. Minimalni broj potrebnih putnika za aranžman sa BUS prevozom je 30 pax.


AVIO PREVOZ redovnom linijm kompanije Air Srbija. Sastanak putnika 1.dana (12/05/2016) na Aerodomu Nikola Tesla u 04h30 sa predstavnikom AZUR-a, na dogovorenom mestu, radi čekiranja karata. Polazak za Kopehagen direktnim letom u 06h35. Dolazak u Kompehagen –aerodrom Kastrup u 08h55, pasoška kontrola, zatim sastanak sa vodičem i ukrcavanje u BUS. Nastavak prema Programu putovanja. Povratak iz Kopehagena 8.dana (19/05/2016) u 09h35. sa aerodroma Kastrup. Prethodno transfer iz hotela uz raniji planrani dolazak na aerodrom. Čekiranje i pasoška kontrola minimum 2 sata pred poletanje. Dolazak u Beograd po planu letenja u 11:35. Završetak programa. Informacije putnicima o vremenu poletanja, vremenu i mestu sastanka, kao i imenu prestavnika Agencije na aeroromu u odlasku, daje agencija 2 dana pred polazak. Dozvoljen prtljag: torba od 23 kg + priručni prtljag.


BRODSKI PREVOZ na relacijiama Rostok – Gedser – Rostok u trajanju od 1,5 h i Helsingborg-Helsingor, vožnja 15 min ,organizovani su redovnom trajektnim linijama izmeu Nemacke –Danske –Nemacke, odnosno Švedske –Danske.


CENE nekih ULAZNICA
Muzej Vikinga-Roskilde : 13 €
Dvorac Gripsholm (min 15pax): 7,7 €
Muzej Vasa-Stokholm (min.9 pax): 7,7 €
Cena su u evrima prema kursu od 20.11.2015. Plaćanje obavezno u lokalnim krunama ili putem platnih kartica.


NAZIVI HOTELA (Moguca promena nekog hotela do polaska, iste kategorizacije, zbog broja putnika i potrebne strukture soba.):
Linkoping-Hotel Scandic Frimurarehotellet , www.scandichotels.com/Hotels/Sweden/Linkoping/
Stockholm-Hotel Quality Park Sodertalje www.nordicchoicehotels.se/quality/quality-hotel-park-sodertalje-city/
Oslo - Hotel Quality Expo Fornebu, www.nordicchoicehotels.com/quality/quality-hotel-expo/
Venesborg - Hotel Quality Venesborg, www.qualityvanersborg.se
Copenhagen – Hotel First Copenhagen, http://en.hrs.com/denmark/copenhagen/first-copenhagen.html
Roskilde - Hotel Scandic Roskilde, www.scandichotels.com/Hotels/Denmark/Roskilde/
Poznan – Quality hotel System 3*, www.quality-hotels.pl/poznan
Krakow - hotel 3* (širi centar), biće opredeljen po zatavarnju liste putnika.


KRAJNJA OPCIJA ZA PRIJAVLJIVANJE: 10.FEBRUAR.2016., odnosno do konačne popune


ARANŽMAN RADEN ZA MINIMUM 40 PUTNIKA, AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO U SLUČAJUNEDOVOLJNO PRIJAVLJENOG BROJA DA SRAZMERNO KORIGUJE CENU UZ SAGLASNOST SVIH PUTNIKA ILI OTKAŽE PUTOVANJE . ORGANIZATOR  ZADRŽAVA  PRAVO IZMENE REDOSLEDA OBILAZAKA KAO I ZAMENE HOTELA U ZAVISNOSTI OD BROJA I STRUKTURE IZJAŠNJENIH


VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PROPISANI OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA AZUR DOO
VUKA KARADŽICA 3 35000 JAGODINA,Tel.035 244-665, Fax :035 243-665, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
AZUR TRAVEL & SERVICE BEOGRAD, Višegradska 6, lokal 13 A, Tel/fax:011 2644 967,e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
LICENCA OTP BR.534 OD 17.03.2010. DETALJNO: www.azur.rs
Clan ANTAS-a.

Vi ste ovde: Home Putovanja Realizovana putovanja SKANDINAVIJA (2)

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune pouzdanosti molimo vas da informacije proverite direktno u agenciji.                            2012 copyright designbyMe.org